Goed gesprek?!

Goed gesprek?

Heb je behoefte om eens te praten met iemand die ook homo, lesbo, bi of transgender is? Wil je je verhaal kwijt? Of heb je specifieke vragen? Of weet je het eigenlijk gewoon allemaal niet zo goed?

Misschien dat het je dan helpt om een keer met iemand van het COC te praten.

Wat we wel en niet doen

We zijn een groep vrijwilligers die gesprekken voeren met lhbt’ers die daar behoefte aan hebben. De  meeste vrijwilligers zijn zelf ook homo, lesbo, bi of transgender. Daardoor spreken ze ook vaak uit eigen ervaring. Al onze vrijwilligers in het ondersteuningsteam hebben op de één of andere manier ervaring met dit soort gesprekken.Bijvoorbeeld omdat ze in de hulpverlening werken of in het onderwijs.

  • We bieden een luisterend oor aan iedereen die dat nodig heeft. Afhankelijk van wie je bent en wat je wil, proberen we iemand te zoeken waarvan we denken dat je er een ‘klik’ mee hebt.
  • We gaan niet op de stoel van de hulpverlener zitten. Als de dingen waar je mee zit complexer zijn, kunnen we je wel doorverwijzen. We kennen veel organisaties en hulpverleners die je verder kunnen helpen.

Daarnaast hebben we ook gezelligheidsgroepen voor senioren, lhbt’ers met een verstandelijke beperking, transgenders en studenten. We kunnen je introduceren bij één van deze groepen als je graag meer mensen wilt leren kennen.

Contact

Als je behoefte hebt aan een goed gesprek, kun je contact opnemen met Freerk Jager (freerk.jager@coctwenteachterhoek.nl). Als je liever teruggebeld wilt worden, mail dan je telefoonnummer naar bovengenoemd adres!

Share Button